Известен доктор предупреди: С кариерата на Мъри на сингъл може би е свършено

от в 06:50 на 30.01.2020
Калоян Пламенов

С кариерата на Анди Мъри на сингъл може би вече е свършено! Това поне твърди специалистът ортопед Джайлс Стафорд, който е специализиран в тази област и консултира сложни операции по смяна на тазобедрени стави.

Именно такъв е случаят при британеца. Той вече е с нова тазобедрена става и болките при него ги няма. Това му позволи да се впусне да играе отново на сингъл, но в крайна сметка очевидно натоварванията му дойдоха повече и получи първите усложнения след операцията.

В следствие на тях той бе принуден да пропусне Откритото първенство на Австралия, а освен това ще бъде аут и за турнирите в Ротердам и Монпелие.

Според специалиста след тези усложнения с кариерата на сингъл на британеца на практика може да се каже, че е свършено, но в същото време той смята, че Мъри може да се изявява без проблем при двойките, където натоварванията са далеч по-малки.

"Ако нещата не станат по-добре, това може да е краят на това, което Анди се надява да постигне. Говоря за кариерата му на сингъл", коментира Стафорд.

"Мисля, че в момента Анди може да играе спокойно двойки, но може би на сингъл му идва твърде тежко. Ще бъде рисковано да продължи напред на сингъл. Мисля, че проблемът, който той получи ще се върне. Натоварванията на сингъл просто са жестоки, така че очевидно той трябва да помисли какво ще прави със своята тенис кариера". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Известен доктор предупреди: С кариерата на Мъри на сингъл може би е свършено Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook