Южени Бушар е претърпяла операция на рамото

от в 11:47 на 09.06.2021
Владислав Риждов

Южени Бушар определено е една от най-привлекателните тениситки в Тура, която обаче така и не успя да развие пълния си потенциал. Бившата №5 не се е появявала на корта от средата на месец март, а самата тя наскоро сподели, че е получила разкъсване в областта на рамото, като дори се е подложила на интервенция. Ето какво сподели тя в пост, качен в социалната мрежа Инстаграм:

"Здравейте. Имам лоши новини, както някои от вас знаят, имам болки в дясното рамо от миналата есен. През месец март получих разкъсване по време на мача си от първи кръг в Гуадалахара. Оттогава опитах всякаква форма на лечение и рехабилитация, позната на човека, но без резултат. Така миналата седмица реших да се подложа на операция. Докторът каза, че всичко е минало наред, а мен сега ме чака дълъг път на възстановяване. Настроението ми обаче е приповдигнато и ще работя усилено, за да се върна към работата, която обичам. Благодаря на доктора и неговия екип, както и на всички вас за невероятната подкрепа. Ще ви държа в течение!", завърши Бушар.

По всичко изглежда, че за съжаление финалистката от Уимбълдън през 2014. няма да вземе участие в тазгодишното издание на надпреварата, а ние се надяваме скоро отново да я видим на най-високо ниво.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Южени Бушар е претърпяла операция на рамото Владислав Риждов
Теми:  
wta | уимбълдън | южени бушар

Коментари





Следвайте ни в Facebook