Какво се случва? От ATP информираха играчите за проблемите в Австралия

от в 18:18 на 18.11.2020
Калоян Пламенов

Oт ATP вече са информирали тенисистите за проблемите при провеждането на тенис турнирите в Австралия за началото на новия сезон.

Американският тенисист Мичел Крюгер публикува в социалните мрежи писмо на което от мъжкия тур информират всеки един от тенисистите за случващото се към днешна дата.

Припомняме, че по-рано през деня стана ясно, че играчите от мъжкия и женския тур няма да бъдат допускани на територията на Австралия през декември месец, което е огромен проблем, а освен това задължителната карантина през януари ще наруши подготовката им за подгряващите турнири преди Australian Open. 

"Уважаеми спортисти и членове от екипи, по-време на нашите дискусии с Тенис Австралия бяхме информирани, че са възникнали нови проблеми с предварително планираното време на пристигане на състезателите и техните екипи в страната", гласи писмото от ATP към всеки един от играчите.

"Продължаваме да поддържаме връзка със съответните австралийски власти. Веднага след като получим по-точна информация ще ви уведомим. Разбираме, че има несигурност около началото на новия сезон. Работим усилено, за да предоставим на тенисистите възможно най-добрия турнирен календар за 2021 година, който ще им помогне да печелят точки и пари от наградните фондове", се пише още в писмото.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Какво се случва? От ATP информираха играчите за проблемите в Австралия Калоян Пламенов
Теми:  
atp

Коментари





Следвайте ни в Facebook