Карацев: Трудно е да се играе срещу контузен съперник

от в 15:54 на 16.02.2021
Диана Андреева

Аслан Карацев продължава впечатляващата си серия на Australian Open 2021, след като по-рано днес се класира за 1/2-финалите. Последната победа на руснака дойде срещу първата ни ракета Григор Димитров, който имаше проблеми с травма в областта на гърба по време на мача и отстъпи с 6:2 4:6 1:6 2:6. След успехът Карацев сподели:

"Не е лесно да се съсредоточиш върху играта си, когато противникът ти е контузен. Спомням си как в един от геймовете Григор на практика не се движеше по време на точките, но аз все пак допусках грешки. В третия сет разбрах, че нещо не е наред с опонента ми. Очаквах, че след медицинския таймаут той ще играе както обикновено, но това не се случи.

Преди четири месеца бях около 160-и в класацията. Поставих си за цел да дебютирам в топ 100 до края на 2020 година, но не успях да постигна това. Преместих тази си цел за новия сезон. Опитвам се да не мисля какво може да стане в бъдеще, а да се съсредоточавам върху всеки мач поотделно, но не мога да отрека, че всичко това ми се струва фантастично ", завърши Карацев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карацев: Трудно е да се играе срещу контузен съперник Диана Андреева
Теми:  
australian open | аслан карацев | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook