Карла Суарес-Наваро страда от лимфом на Ходжкин

от в 11:35 на 02.09.2020
Диана Андреева


Карла Суарес-Наваро е диагностицирана с болестта лимфом на Ходжкин и ще се подложи на шестмесечна химиотерапия, като не е ясно в кой стадий е заболяването. Новината бе съобщена в Twitter акаунта на испанката, където тя написа следното:

"Надявам се, че всички са добре през трудните моменти, в които живеем. Бих искала тук да пиша само за положителни новини, но това за съжаление е реалността.

Както ви уведомих през миналата седмица, скоро не съм успявала да тренирам на корта или във фитнес залата. Сигурно сте виждали някои снимки от болнично легло в платформите ми в социалните медии. Причината е, че търсихме медицински причина, за да обясним защо се чувствах толкова зле и отпаднала в последните дни.

https://twitter.com/WTA_insider/status/1300870755429707776?s=19

Преминах през различни тестове, за да открия причината. Това ме принуди да си остана вкъщи, да си почивам и да се оттегля от двете събития в Ню Йорк, в които планирах да се състезавам.

Клиничните резултати бяха потвърдени: диагностицирана съм с лимфом на Ходжкин. Лекарите ми казаха, че това е малък, лечим лимфом, открит на ранен етап. Изискваното лечение е ясно: Трябва в продължение на шест месеца да се подлагам на химиотерапии. 

Единствената ми цел в момента е да се изрекувам от това заболяване. Всичко останало е на заден план. Искам да изкажа благодарност за подкрепата, която винаги съм получавал от феновете през цялата си професионална кариера. Надявам се, че разбирате сегашното ми положение и се надявам да се видим възможно най-скоро."

https://twitter.com/CarlaSuarezNava/status/1300811874355871745?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карла Суарес-Наваро страда от лимфом на Ходжкин Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook