Катерина Димитрова с ново признание, ще участва на топ турнири в САЩ

от в 13:46 на 18.10.2018
Георги Христов

За втори път Катерина Димитрова беше избрана да бъде част от отбора на ITF до 14 годишна възраст. Това е и изключителна възможност за младите тенисисти да пътуват до висококачествени младежки турнири, под ръководството на официален треньор на ITF. Всички разходи ще бъдат покрити от Фонда за развитие Grant Slam.

Димитрова ще бъда част от отбора в САЩ от 22 ноември до 18 декември. В този период Катя ще участва в два тренировъчни лагера от 22-ри до 25-ти ноември и от 3-и до 11-и декември. От 26 ноември Димитрова ще участва в турнира "Еди Хер" в САЩ. Това международно състезание е сред най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст. От 12 декември българката ще участва на неофициалното световно първенство по тенис за юноши и девойки "Ориндж Боул".

През тази година Димитрова стана вицешампионка на Мастърс състезанието в Реджо Калабрия (Италия). Като част от отбора на ITF през лятото Катя спечели две титли на турнири от първа категория до 14 г. и 16 г. в Регенсбург (Германия).

Антъни Генов също беше избран да бъде част от отбора на ITF до 18 г. за турнири в Мексико и САЩ през месеците ноември и декември.

В началото на годината Гергана Топалова и Адриан Андреев бяха част от отбора за млади таланти на Международната тенис федерация за турнирите в Австралия. Топалова беше част от този отбор и за турнирите на трева във Великобритания. През лятото на тази година Катерина Димитрова и Динко Динев бяха част от отбора на ITF и Тенис Европа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Катерина Димитрова с ново признание, ще участва на топ турнири в САЩ Георги Христов
Теми:  
катерина димитрова | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook