Катерина Малеева фигурира в Управителния съвет на Фондация Григор Димитров

от в 12:09 на 17.12.2020
Анисия Стоева

Най-добрият български тенисист Григор Димитров наскоро даде интервю за списание Hello Monaco, в което разговаря за своя модел за подражание, хобита, страстта си към колекцията на стари автомобили и часовници. Нашето момче сподели и наистина вълнуващи новини за всички български (а и не само) почитатели на тениса! Фондация Григор Димитров вече е факт и се намира в България. Ето някои подробности около нея:

Справка на ,,Сега" в Търговския регистър показа, че Фондация Григор Димитров е регистрирана на 22 юни 2020 г. със седалище в София. От документите личи, че организацията е на практика изцяло семейна - в Управителния съвет са вписани петима души - самият Григор Димитров, баща му Димитър Господинов, майка му Мария Димитрова, личният му мениджър Георги Стоименов и неговата съпруга и легенда на българския тенис Катерина Малеева. Като директор е посочена Мария Димитрова.

В предмета на дейност на фондацията са записани най-разнообразни общественополезни дейности, сред които: ,,развитието и утвърждаването на духовни ценности, гражданско общество, образование и физическа култура; откриване и подпомагане на талантливи деца и младежи в сферата на културата и спорта, науката и технологиите; подпомагане на деца и младежи в неравностойно положение, включително за тяхната реализация в обществото; подпомагане на децата и техните семейства за справяне с бедността и социалната изолация" и т. н.

Желаем успех на Григор в това ново начинание!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Катерина Малеева фигурира в Управителния съвет на Фондация Григор Димитров Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook