Кевин Андерсън не даде никакви шансове на Нишикори в Лондон (видео)

от в 17:21 на 13.11.2018
Георги Христов

Кевин Андерсън постигна изключително убедителна победа на финалите на АТР. Той надигра Кей Нишикори с 6:0, 6:1 за малко над час в зала О2. Интересното е, че досега в кариерата си Андерсън не бе печелил сет на нула срещу играч от топ 60. "Това беше един от най-добрите мачове в кариерата ми," заяви Андерсън.

Важно е да се отбележи, че единственият случай на резултат 6:0, 6:0 на финален турнир на АТР датира от 2005 година. Тогава Роджър Федерер достига такъв резултат срещу Гастон Гаудио в полуфиналите.

Така в група "Лейтън Хюит" Андерсън вече има две победи, след като надигра и Доминик Тийм. Довечера от 22,00 часа ще видим сблъсък между Тийм и Роджър Федерер, които загубиха първите си срещи. Ако Федерер загуби своя мач, то той ще отпадне от състезанието.

Освен всичко Кевин Андерсън отбеляза и свой личен рекорд. Това бе негова рекордна 47 победа през годината. Най-доброто му постижение до момента датираше от 2015, когато спечели 46 мача.

От своя страна Кей Нишикори ще играе с Тийм в последния си мач от групата и ще се опита за трети път да достигне полуфиналите в британската столица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кевин Андерсън не даде никакви шансове на Нишикори в Лондон (видео) Георги Христов
Теми:  
атр финали | кевин андерсън | кей нишикори | мастърс лондон | тенис | тенис турнир в лондон

Коментари





Следвайте ни в Facebook