Кириос за Зверев: Колко егоистичен може да бъдеш?

от в 09:49 на 29.06.2020
Димитър Беловски

Ник Кириос нападна Александър Зверев за това, че е бил на парти, вместо да спазва 14-дневна изолация.

Припомняме, че преди седмица Зверев даде отрицателна проба за коронавирус, след като участва на турнира Adria Tour, организиран от Джокович. Въпреки това, германецът излезе с официално съобщение, че ще спазва изолация, „предписана му от докторите“. Но тя би трябвало да продължи 14 дни. Вчера обаче Зверев е бил забелязан на парти на Филип Плейн на плаж Анжуна, а точното място на събитието е Anjuna Plage Private Club, което се намира в град Ез, между Ница и Монако.

Това противоречи на думите на германеца и Зверев започва до получава много сериозни критики. Един от критикуващите го е и Ник Кириос.

„Саша Зверев, отново човече. Отново и отново – колко егоистичен може да си? Колко егоистичен може да бъдеш?“, каза Кириос във видео, публикувано в Инстаграм акаунта на австралиеца.

„Ако имаш смелостта да публикуваш туит, че ще спазваш самоизолация 14 дни и се извиняваш на широката общественост, че поставяш живота им в риск, поне имай смелостта да спазваш изолацията. Боже мой, стой с приятелката си за 14 дни вкъщи. О, господи. Ядосваш ме, тенис светът ме ядосва, сериозно. Как може всички да сте толкова егоистични“, каза Кириос.

Австралиецът преди няколко дни коментира и провеждането на Adria Tour, като каза, че решението за провеждането му е било „глупаво“.

 

Оцени тази статия:
Кириос за Зверев: Колко егоистичен може да бъдеш? Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | коронавирус | ник кириос | парти

Коментари





Следвайте ни в Facebook