Кирьос бе замесен в нов скандал: Зрителка на Уимбълдън завежда съдебно дело срещу него

от в 17:51 на 23.08.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос е един от най-противоречивите образи в световния мъжки тенис и избухванията от негова страна по време на двубоите са нерядко срещана гледка. Австралиецът има навика да търси вината за неуспеха си на корта в околните, като често можем да го видим как крещи към хората в своя щаб или влиза в пререкания със съдиите. Освен всичко това обаче по време на финала на Уимбълдън станахме свидетели и на още един скандал, предизвикан от канбереца, който бе раздразнен от поведението на жена от публиката.

Тенисистът се оплака на главния арбитър от въпросната дама, заявявайки как тя е "пияна до козирката" и "изглежда така, сякаш е изпила 700 питиета". Кирьос поиска жената незабавно да бъде изведена от корта, тъй като по негови думи се е опитвала да го разсейва между отделните точки и това едва не му е коствало загубата на гейм. В крайна сметка молбата на австралиеца бе удовлетворена и зрителката бе съпроводена извън корта от двама охранители.

По всичко личи, че въпросната жена смята, че тази ситуация е опетнила името ѝ, и затова е взела решение да заведе дело за клевета срещу световния №26. 32-годишната Ана Паулс напълно отрича твърденията на Кирьос, обяснявайки, че е изпила само две чаши и се е опитвала единствено да подкрепя канбереца.  

"По време на финала на Уимбълдън Ник Кирьос отправи напълно безразсъдно и неоснователно обвинение срещу мен. Това не само ми навреди в съответния ден, след като бях отстранена от корта, но освен това фалшивото обвинение на г-н Кирьос бе излъчено и прочетено от милиони хора по целия свят, което причини на мен и семейството ми множество щети и страдания. 

Не исках да започвам съдебен процес, но след продължително обмисляне заключих, че нямам друга алтернатива, освен да наема адвокати, които да заведат дело в съда и да изчистят името ми. Надявам се, че г-н Кирьос ще осъзнае вредата, която ми причини, и ще предложи бързо решение на този въпрос. Ако той не благоволи да направи това, то аз ще се ангажирам да получа справедливост в съда", заяви Паулс.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос бе замесен в нов скандал: Зрителка на Уимбълдън завежда съдебно дело срещу него Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook