Кирьос: Джокович танцува гол на парти, а си позволява да ме критикува?

от в 17:56 на 08.02.2021
Диана Андреева

Ник Кирьос многократно е критикувал Новак Джокович в социалните медии и интервютата, а по време на срещата си с журналистите вчера световният номер 1 получи сякаш неизбежния въпрос относно отношението му към Кирьос, който нееднократно се изказа негативно по адрес на сърбина в последните няколко седмици.

Отговорът на Ноле не се хареса на Кирьос и още при първа възможност той му отговори, отправяйки ново количество критики по негов адрес. Ето какво каза:

"Той е странен. Каза, че не ме уважава извън корта. Защо вместо това не се изрази по-малко по различен начин - "Уважавам Ник на корта." Тогава щях да разбера. Не ми е ясно защо е на това мнение...

Смятам, че се справям добре във времената на пандемия: раздавам храна на хората, опитвам се да не заразя никого, спазвам правилата. Имам благотворителен фонд.

А колкото до Джокович, той е много странен. Играе готино, но... Не разбирам как човек, който танцува гол по време на пандемията, може да ме критикува. Той се съблече до кръста на партито им", завърши Кирьос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Джокович танцува гол на парти, а си позволява да ме критикува? Диана Андреева
Теми:  
кириос | ник кириос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook