Кирьос към критикуващия го Винъс: Не съм глупак, а ти спри да хленчиш за загубата

от в 15:03 на 27.01.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис отпаднаха в ранните етапи на тазгодишното Открито първенство на Австралия в индивидуалната надпревара, но участието им продължава в турнира по двойки, където вече са финалисти. Всеки един техен мач се превръща в истинско шоу, за което допълнително допринася екзалтираната публика, която понякога дори прекрачва допустимите граници и пречи на съперниците на австралийското дуо.

Това предизвика остра реакция от Майкъл Винъс, който бе сред жертвите на австралийското дуо. Новозеландецът се оплака от публиката след срещата, като също така обвини Кирьос за неуважителното отношение на зрителите и го нарече "пълен клоун със зрялост на 10-годишно дете". На днешната си пресконференция Ник бе попитан относно това изказване, на което той отвърна така:

"Няма да тръгна да унижавам Майкъл Винъс в залата за пресконференции точно сега. Днешните ни съперници - Себайос и Гранойерс, са играчи на сингъл и имаха страхотни кариери. Уважавам ги много повече, отколкото уважавам Майкъл Винъс.

На корта имаше празнична атмосфера. Харесва ми, когато това е така. Не обичам, когато някой губи и започне да се оплаква. Аз не съм нито клоун, нито глупак, а професионален спортист. Спечелил съм големи титли в кариерата си и имам много готини мачове зад гърба си. Привличам фенове. Затова просто спри да хленчиш", завърши Ник.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос към критикуващия го Винъс: Не съм глупак, а ти спри да хленчиш за загубата Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook