Кирьос към критиците: Смешни сте, сега на мен разчитат да поставя тениса отново на картата

от в 22:03 на 30.12.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос почти непрекъснато е обект на критики, като наскоро той отново даде повод за това. Австралиецът взе решение в последния момент да се откаже от отборната надпревара United Cup поради контузия, с което лиши австралийската публика от възможността да се наслаждава на един от най-колоритните персонажи в Тура. Освен това впоследствие стана ясно, че световният №22 дори не е сметнал за необходимо да информира своя капитан за това, че няма да бъде част от тима на страната си. 

С това "лошото момче на тениса" си навлече множество негативни коментари, но през вчерашния ден не пропусна да контрира своите критици, посочвайки как именно той е сред хората, които допринасят най-силно за развитието на тениса. Канберецът използва като довод факта, че първият епизод от продукцията на Netflix, целяща да запознае зрителите с живота на тенисистите извън корта, ще бъде посветена именно на Кирьос и неговия добър приятел Танаси Кокинакис, с когото триумфира в двойковата надпревара на Аустрелиън Оупън 2022.

"Ха-ха, значи, след всичко това, след всички журналисти, които не спират да твърдят колко лошо влияние имам върху спорта, как нямам уважение към играта и как съм абсолютен злодей, сега ще бъда в първия епизод от проекта на Netflix - за да засиля интереса на обществото към тениса и да поставя нашия спорт отново на картата.

И освен това всички вие, които слагате пари в джобовете на хората, свързани с тениса, в момента изглеждате наистина нелепо и смешно. Вашето извинение трябва да бъде също толкова шумно, колкото беше и неуважението ви", гласеше посланието на Кирьос в Twitter.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос към критиците: Смешни сте, сега на мен разчитат да поставя тениса отново на картата Мирела Николова
Теми:  
atp | united cup | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook