Кирьос към Циципас: По принцип нямам против идеите ти, но тази е ужасна

от в 10:39 на 19.07.2021
Калоян Соколов

През вчерашния ден Стефанос Циципас публикува пост в социалните медии, където обяви позициите си в подкрепа на треньорската намеса от трибуните. Знаете, че в момента този тип подсказване е наказуемо и самият грък е страдал много пъти от въпросното правило, защото баща му многократно се е опитвал да хитрува, давайки му наставления.

Световният номер четири посочи за пример другите спортове, в които треньорите напълно свободно могат да помагат с указания на своите състезатели, така че според него е време и тенисът да направи тази голяма крачка в своето развитие. Циципас дори стигна по-далеч, като разясни как всеки играч на високо ниво може да си позволи услугите на даден специалист и самият той не е виждал тенисист без такъв човек в щаба си.

Последва обаче остра реакция от страна на Ник Кирьос, който пътува напълно сам по надпреварите. Ексцентричният австралиец заяви, че по принцип подкрепя идеите на Циципас, но точно тази е ужасна. Стефанос пък отвърна, че ще се погрижи да намери наставник за бившия шампион от Акапулко.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос към Циципас: По принцип нямам против идеите ти, но тази е ужасна Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook