Кирьос намекна за ранно отказване: Не се виждам да играя след 30-годишна възраст

от в 11:46 на 16.10.2022
Калоян Соколов

През последните месеци Ник Кирьос показва коренно различно отношение към тениса и е единственият играч, който не е загубил нито веднъж откриващия си мач на даден турнир в хода на сезона. Освен това австралиецът може да се похвали с най-висока успеваемост на спечелени сервис геймове сред всички състезатели през настоящата годината - 93 %. Самият канберец признава, че не иска да се чувства сякаш е пропилял потенциала си и сега има хора около себе си, за които е готов да се раздава винаги, когато излезе на корта.

Все пак изглежда, че Кирьос няма намерения да следва примера на Голямата тройка и планира да сложи ранен край на своята кариера, макар че вече има нова перспектива спрямо играта. Играчът даде възможност на своите послеователи в социалните медии да му задават въпроси, а един от най-интересните беше свързан с мнението на Ник за възможността да се състезава след 30-годишна възраст, на което финалистът от Уимбълдън отговори по следния начин:

"Честно казано, не. Бих искал просто да изоставя всичко и да не бъда притесняван. Вероятно ще отида да живея в моята къща на Бахамите, където да си почивам заедно с близките ми хора и да не правя нищо" - завърши 27-годишният тенисист.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос намекна за ранно отказване: Не се виждам да играя след 30-годишна възраст Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook