Кирьос не се яви за делото относно домашно насилие, съдът не му даде исканата отсрочка

от в 19:58 на 24.08.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос се намира на крилете на любовна през последните месеци, бивайки обвързан с австралийския модел Костен Хатци, която без съмнение играе важна роля за отличните резултати на австралиеца през настоящата година. В миналото обаче романтичният живот на канбереца невинаги е бил толкова образцови, имайки предвид как редица негови афери са завършвали с обвинения от бившите му приятелки.

Такъв е случаят и с Киара Пасари, която след раздялата им публично изобличи изневерите на Кирьос и го обвини в изключително грубо отношение. Освен това през миналия месец австралийката реши да потърси правата си по съдебен път, като призова бившия си любим в съда, обвинявайки го в домашно насилие заради инцидент от декември 2021-ва.

През вчерашния ден се състоя първото изслушване по делото в австралийската столица Канбера, но световният №26 не се яви в съда, тъй като в момента се намира в Ню Йорк и се готви за предстоящото Открито първенство на САЩ. Той бе представляван от своя адвокат Майкъл Кукулис-Смит, който поиска делото да бъде отложено за края на ноември, използвайки като причина професионалната тенис кариера на австралиеца и факта, че тенисистът прекарва ограничено време в Канбера. 

Съдията Люис Тейлър обаче отказа да удовлетвори желанието на Кирьос и адвоката му, като вместо това им даде отсрочка от 6 седмици, която им се полага по закон. Новата дата, за която е насрочено делото, е 4 октомври и в случай че бъде призната вината на австралиеца, то той може да получи максимална присъда от 2 години затвор.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос не се яви за делото относно домашно насилие, съдът не му даде исканата отсрочка Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook