Кирьос отново избухна: Толкова пъти съм чакал Надал, а сега не мога да ида до кърпата си?

от в 13:38 на 16.06.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос е сред тенисистите, които най-често можем да видим да изпускат нервите си на корта, което немалко пъти му е коствало победата. Във вчерашния си двубой срещу Стефанос Циципас австралиецът отново не успя да овладее емоциите си по време на откриващия сет, но впоследствие все пак съумя да се мобилизира и да покаже най-доброто, на което е способен, за да отстрани световния №6. 

От старта на срещата Кирьос непрекъснато влизаше в пререкания със съдията на стола, но кулминацията дойде в началото на втората част. Шампионът на двойки от Аустрелиън Оупън тъкмо бе повел с пробив и 2:0, когато главният арбитър му даде предупреждение за забавяне на играта при сервис на Циципас, тъй като австралиецът не е бил готов да посреща. Тогава последва бурна реакция от страна на световния №65, който избухна към съдията с думите: "Толкова много пъти съм чакал Надал, но сега не мога да ида до кърпата си?", след което поиска да разговаря със супервайзъра. 

Предупреждението така и не бе отменено, а впоследствие полемиката между съдията и Кирьос продължи. "Статистиката показва, че съм най-бързият играч в Тура. Извинявам се, че имах нужда да отида до кърпата си. Ръцете ми са мокри", добави канберецът по време на последвалата почивка.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос отново избухна: Толкова пъти съм чакал Надал, а сега не мога да ида до кърпата си? Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | рафаел надал | стефанос циципас | хале

Коментари





Следвайте ни в Facebook