Кирьос отново в действие: Пие бира на корта и празнува като Кристиано Роналдо

от в 20:29 на 18.01.2022
Калоян Соколов

Днес Ник Кирьос се завърна на корта за пръв път от миналата есен и записа дебютен успех от 5 месеца насам. Австралиецът не изневери на себе си, давайки на публиката така желаното шоу и същевременно показа тенис на много високо ниво, за да преодолее съпротивата на Лиам Броуди и така да си осигури мач срещу Даниил Медведев във втория кръг на турнира.

Местният представител излезе на корта с викове към публиката "Аз се завърнах" и веднага започна да забавлява хората по трибуните с удари между краката, къси топки и мощни форхенди с над 160 километра в час. Броуди също се опита да заеме своята роля в представлението, след като заблуди Ник, че е на път да изпълни сервис отдолу, което е традиционен похват за самия Кирьос и последва размяна на усмивки от двете страни на мрежата.

Екстравагантният състезател ставаш все по-освободен в действията си и отпразнува успеха с традиционната за Кристиано Роналдо радост, след като скочи във въздуха, завъртя се на 180 градуса и се приземи на земята с крясък "SIUUU", разпервайки ръцете си покрай тялото. Шоуто обаче не беше завършило, защото световният номер 115 влезе при феновете си и направи серия от снимки с тях, а накрая дори отпи от бирата на един от тях.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос отново в действие: Пие бира на корта и празнува като Кристиано Роналдо Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook