Кирьос отвърна на нападките от Томич: Той е неблагодарник

от в 12:52 на 31.12.2021
Диана Андреева

Ник Кирьос има славата на лошо момче в мъжкия професионален тенис. Австралиецът многократно е навлизал в словесни спорове със своите колеги както в Интернет пространството, така и в медийните си изяви. Но освен нападките по адрес на Новак Джокович, наскоро Кирьос изказа мнение и за Бърнард Томич, с когото от известно време не се намират в добри отношения, макар и на времето да са били приятели.

Кирьос направи препратка към заядлив коментар от страна на своя колега Томич, но все пак не прекрачи прага на добрия тон. В момента Бърнард е сред резервите за квалификациите на Australian Open, а есриозният му спад в ATP ранглистата е и причината той да не успява да намери място в схемата на нито едно събитие от ATP Тура. Ето какво точно сподели Кирьос пред Tennis World:

"Мисля, че съм един от малцината австралийци, които застанаха на негова страна, при това не само веднъж. Както аз, така и моето семейство е направило много за Томич, но явно той не го оценява, неблагодарен е. Не знам дали през идния месец ще имаме възможност да премерим сили на корта, защото поне по моя информация, той не фигурира сред участниците на нито един турнир от австралийското лято." - завърши Ник.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос отвърна на нападките от Томич: Той е неблагодарник Диана Андреева
Теми:  
Австралия | бърнард томич | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook