Кирьос: Щастлив съм колко професионално подходих към двубоя срещу Томи Пол

от в 13:39 на 07.04.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос никога не е бил фен на червените кортове и през тази година ясно подчерта, че единственият турнир на клей, на който ще го видим в игра, е този от категория АТР 250 в Хюстън. Въпреки ненавистта си към тази настилка австралиецът до този момент демонстрира феноменална игра, която го изведе до две последователни победи и класиране на четвъртфиналите, където ще срещне Каспър Рууд.

Самият Ник бе повече от доволен от представянето си по време на осминафиналния двубой срещу седмия поставен Томи Пол, споделяйки колко концентриран е бил в хода на цялата среща, като също така определи днешния си мач като един от най-добрите на клей в кариерата си.

"Пол е наистина страхотен играч. Той е млад и вече е показал какво може и кого може да победи", каза Кирьос в интервюто си на корта след успеха. "Трябваше да бъда пределно концентриран днес и знаех, че трябва да сервирам добре. Това вероятно е един от най-добрите мачове, които съм играл на клей в живота си, така че съм изключително доволен от начина, по който излязох на корта днес, колко професионално подходих. Просто запретнах ръкави и се захванах за работа. Сервирах отлично, така че просто исках да продължа да бъда на високо ниво", добави още свeтовният №94.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Щастлив съм колко професионално подходих към двубоя срещу Томи Пол Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | Ник Кирьос | хюстън

Коментари





Следвайте ни в Facebook