Кирьос в подкрепа на Джокович: Не можете да лишите играчи като него от участие на АО

от в 19:31 на 16.11.2021
Мирела Николова

Ник Кирьос не е излизал на корта от "Лейвър Къп" насам, тъй като бе сред състезателите, които прекратиха сезона си преждевременно. В момента той е водещ на подкаста "Без задръжки", където заедно с двама свои приятели коментират множество различни теми, засягащи не само тениса, но и всички останали сфери на живота. В последния епизод на предаването Кирьос изрази мнението си по една от най-обсъжданите и популярни теми в последните месеци, а именно ваксинацията в спорта, като засегна не само тениса, но и баскетбола, обръщайки специалното си внимание към баскетболиста от НБА Кайри Ървинг, който бе отстранен от отбора на Нетс, докато не се ваксинира.

"Кайри Ървинг, Новак Джокович... Тези момчета имат огромен принос за популяризирането на спорта. Те жертваха наистина много в името на високите резултати и постигането на целите си. Не знам дали е правилно хората да бъдат задължавани да се ваксинират.

Лично аз съм ваксиниран с две дози, но мисля, че не е редно да се забранява на неваксинираните спортисти да участват в турнири. В крайна сметка съществуват и други компромисни решения. Бързите тестове са с 85% достоверност и могат да се правят ежедневно. Резултатът е готов за 15 минути, след което получаваш негативен резултат и имаш пълното право да играеш", коментира австралиецът.

Източник: GoTennis.ru


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос в подкрепа на Джокович: Не можете да лишите играчи като него от участие на АО Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | интервю | любопитно | ник кириос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook