Кирьос за мача с Рубльов: Аутсайдер съм, но мога да победя всеки и той го знае

от в 15:25 на 25.03.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос почти отсъстваше от ATP Тура през последните два сезона, защото не одобряваше провеждането на турнири, докато има световна пандемия и мнозина имаха съмнения дали австралиецът е способен да намери отново мотивация да се състезава на високо ниво. Изглежда, че отговорът е положителен, тъй като бившият номер 13 показва тенис на много високо ниво през 2022-ра и единствените му допуснати загуби до момента са от Рафаел Надал и Даниил Медведев, а сега му предстои ново сериозно предизвикателство.

Шампионът на двойки от Аустрелиън Оупън ще трябва да премери сили с Андрей Рубльов , който има две титли на сметката си през последния месец и определено изглежда сериозен фаворит в предстоящия сблъсък, но Кирьос изглежда изобщо не се притеснява от руснака и е готов да поднесе сензацията в Маями:

"Израснали сме заедно и видях как пред мен се превръща в дяволски добър играч. В момента Андрей е сред най-добрите тенисисти изобщо, така че аз влизам в ролята на явен аутсайдер. Същевременно познавам добре неговите качества, което ще ми помогне в предстоящия двубой и знам, че притежавам способностите да победя всеки един опонент, когато сервирам на високо ниво и ударите ми от основната линия се получават. Рубльов също е наясно с това, като очаквам с огромно нетърпение мача помежду ни" - призна ексцентричният състезател.

Източник: Tennis TV

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за мача с Рубльов: Аутсайдер съм, но мога да победя всеки и той го знае Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | интервюта | любопитно | маями | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook