Кирьос за тренировка на Джокович: В беда съм, ако трябва да правя същото

от в 12:23 на 02.08.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос и Новак Джокович дълго време бяха в обтегнати отношения, но загърбиха враждата в началото на годината, когато австралиецът защити публично своя колега и се обяви против неговото депортиране от Мелбърн. Оттогава насам връзката между двамата се подобрява и дори можем да кажем, че те стартираха своеобразно приятелство на тазгодишния Уимбълдън, където във финала се изправиха един срещу друг. Тогава Кирьос и Джокович размениха редица комплименти един към друг, а самият доскорошен номер едно се пошегува как се надява това да е само началото на една прекрасна връзка.

Впоследствие се стигна до уговорка сърбинът да почерпи на вечеря подгласника в турнира, която по план трябваше да се проведе в Ню Йорк, но засега не е сигурно дали 21-кратният носител на "мейджър" трофеи ще може да пътува за участие на US Open, защото към момента границите на САЩ са затворени за неваксинирани чужденци.

Вчера пък балканецът публикува видео в своя Instagram, където демонстрира как тренира капоейра. Става дума за бразилско бойно изкуство, което комбинира елементи от борбата и танците. Канберецът изглежда е останал изключително впечатлен от акробатичните заложби на Джокович, защото не пропусна да коментира клипа, завявайки как се намира в сериозна беда, ако трябва да прави същото, за да се превърне в шампион от Големия шлем.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за тренировка на Джокович: В беда съм, ако трябва да правя същото Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | ноква джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook