Кирьос за сравненията между него и Томич: Никога не съм бил толкова обиден в живота си

от в 11:10 на 28.04.2021
Диана Андреева

Ник Кирьос, който вчера празнуваше своя 26-ти рожден ден, със сигурност си е изградил репутация на лошо момче в хода на кариерата си, въпреки че неведнъж е давал страхотен пример на феновете си и е показвал, че има голямо сърце. Той създаде своя собствена благотворителна фондация и пое водеща роля в набирането на средства за подпомагане на засегнатите хора и области от австралийските горски пожари през 2020.

През миналия сезон Кирьос пропусна по-голямата част от сезона, заради противоепидемичните мерки против разпространението на COVID-19 в Австралия. Тази година Ник е изиграл едва пет срещи на сингъл, а впоследствие се оттегли от целия сезон на хард и клей, планирайки да се завърне за тревата. През вчерашния ден световният номер 56 бе сравнен с Бърнард Томич, защото и двамата са "несериозни". Кирьос изобщо не хареса тези коментари, а повече по темата той написа в своя Instagram акаунт:

„Сравниха ме с Бърнард Томич и никога не съм си чувствал по-обиден. Той създал ли е благотворителна фондация? Какво изобщо е постигнал? Събира ли пари в помощ на горските пожари? Отвратително е. Освен това, приятелката му продава снимките си. Да не говорим, че имам победи над голямата четворка."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос за сравненията между него и Томич: Никога не съм бил толкова обиден в живота си Диана Андреева
Теми:  
кириос | ник кириос

Коментари





Следвайте ни в Facebook