Когато мастилото оживее пред теб или невероятната среща на Федерер с негов огромен фен

от в 13:53 на 15.06.2022
Мирела Николова

През последните години изявите на Роджър Федерер в Тура може да станаха по-редки, но класата му както на корта, така и извън него си остава също толкова голяма. Маестрото има милиони фенове по целия свят, които бленуват за среща с идола си, и шансът това да се случи, са малки, но никога нулеви. В това се убеди един от най-големите почитатели на швейцареца - Винисиус Кармона Кардосо, който имаше удивителния късмет да вечеря в един и същ ресторант с 20-кратния шампион от Шлема и лично да му покаже неговия цитат, който е татуирал на ръката си. 

"Няма начин да заобиколите упоритата работа, вместо това отворете обятията си за нея" - гласи посланието, изписано с мастило на ръката на Кардосо. Виждайки татуировката отблизо, първоначално Федерер не може да повярва на очите си и отвръща: "Шегуваш ли се с мен?", след което прегръща своя почитател, дарявайки му спомен за цял живот.

"В деня, в който си направих татуировката, бях сигурен, че един ден ще го срещна на живо и ще мога да му я покажа. Продължавайте да мечтаете и да работите усилено, защото мечтите ни карат да даваме най-доброто от себе си и тогава всичко е възможно. Магията оживява! Колко скромен човек!", написа впоследствие Винисиус в социалните мрежи.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Когато мастилото оживее пред теб или невероятната среща на Федерер с негов огромен фен Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook