Кои са 5-те любими филма на Рафа Надал?

от в 13:03 на 26.04.2020
В


Сега, когато няма тенис, всички тенисисти търсят с какво да запълнят огромната дупка около живота си и многото свободно време, което имат, а явно това става и с Рафаел Надал, който се оттдава на гледането на филми. Може би това е и породило следното интервю с "Explica", което показва кои са  любимите му ленти:

1. Кой си ти? (Who are you)

Рафа споделя пред Марк Лопес, своя партньор в отбора на Испания за Davis Cup, по време на лайв видео, че харесва сериала "Who you are"? В него сюжет се развива около събудил се след амнезия герой, който не помни нищо за себе си.



2. Наркос (Narcos)

Поредицата, която се върти около живота на скандалния колумбийски боc на наркотиците Пабло Ескобар, впечатли Рафа. Испанецът е фен на cериaлa и дори след като е гледал всеки епизод, той продължи c новата поредица - „Ескобар, покровител на злото“.



3. Игра на тронове

Рафа не можа да пропусне известната поредица, една от най-разпространението и популярни в цял свят - Игра на тронове. Надал многократно е коментирал сериала, а въпреки липсата на нови епизоди, които да са излезли скоро, интереса на испанеца към поредицата не се губи, коментира той.



4. Кръстникът

Освен сериaлите от по-горе, Рафаел Надал обича и един от най-добрите, класически филми - Кръстникът. Класиката от началото на 70-те, режисирана от Франсис Форд Копола е помненa и до ден днешен, а бившият номер едно, не крие симпатите си към Марлон Брандо и Ал Пачино и начина, по който те изгрaждaт своите обрaзи.



5. Гладиатор

Независимо от всичко обаче, ако попитате "Краля на клея" за най-любимият му филм, той ще каже „Гладиатор“. Сагата, развиващa cе в Древен Рим привлича вниманието на Рафа, а със сигурнсот всички фенове на киното разбираме, защо продукцията с великия Ръсел Кроу и зaвлaдявaщaтa музикa нa Хaнc Цимер, въздейcтвa тaкa нa Нaдaл.



 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кои са 5-те любими филма на Рафа Надал? В

Коментари





Следвайте ни в Facebook