Коледа в Австралия: Шаповалов и Чорич вече пристигнаха на континента

от в 16:46 на 23.12.2021
Диана Андреева

Броени дни остават до началото на новия сезон в мъжкия професионален тенис, а част от играчите видимо са нетърпеливи за старта на годината, защото вече пристигнаха в Австралия. Според информация от местни медии, Денис Шаповалов и Борна Чорич вече са на континента и планират да отпразнуват най-светлите християнски празници на топло. 

През изминалата седмица Денис Шаповалов взе участие в демонстративната надпревара в Абу Даби, където премери сили с част от елита на мъжкия теник и демонстрира завидно ниво на игра. Канадецът се поздрави и с победа над Рафаел Надал в хода на събитието, което със сигурност ще му вдъхне нужната доза увереност за началото на 2022-а. 

Борна Чорич ще направи своето дългоочаквано завръщане на корта в Австралия. Представителят на Хърватия за последно взе участие в турнира в Ротердам през месец март, преди да сложи преждевременно край на сезона си, поради неприятна травма. Но сега Чорич изглежда е напълно готов да застане отново под светлината на прожекторите и да се завърне сред челните позиции в световната ранглиста. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Коледа в Австралия: Шаповалов и Чорич вече пристигнаха на континента Диана Андреева
Теми:  
Tennis Australia | Австралия | борнан чорич | денис шаповалов | Коледа | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook