Колко атрактивни точки ще направят за една тренировка? Григор и Синер не могат да спрат брояча

от в 14:02 на 11.05.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров ще излезе през утрешния ден за откриващия си двубой от Мастърса в Рим, където негов съперник ще бъде трикратния шампион от Големия шлем - Стан Вавринка. Българинът пък очевидно е взел съответните мерки да се подготви по най-добрия начин за предстоящия двубой, тренирайки с местния любимец Яник Синер, който определено знае тайната рецепта за успех над швейцареца, след като вече на два пъти през сезона го разгроми.

Самото занимание можеше по най-добрия възможен начин да ни обясни защо това са двама от играчите, които се радват на сериозна фенска маса в Тура, като макар разиграванията да бяха в изцяло състезателно темпо, то Григор и Синер гледаха да се забавляват в процеса, прибягвайки до множество нестандартни отигравания.

Креативните изпълнения идваха най-вече от ракетата на Димитров, който видимо се наслаждаваше на занятието и това му помогна да отиграе някои фамозни топки в блисот до мрежата, а ето и видео с най-интересното от тренировката на родния ни представител с двукратния шампион от Sofia Open.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Колко атрактивни точки ще направят за една тренировка? Григор и Синер не могат да спрат брояча Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | рим | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook