Комичен експеримент: Радукану дава уроци по тенис на световна поп звезда (видео)

от в 21:28 на 07.06.2022
Мирела Николова

Кариерата на Ема Радукану не се развива в желаната от британката посока, тъй като след паметния си триумф на US Open през миналата година тя записа редица поражения в ранни етапи, за което свидетелства и негативният ѝ баланс победи-загуби от началото на сезона. Въпреки резултатите си обаче тийнейджърката се превърна в магнит за спонсори, като сред компаниите, които успяха да привлекат харизматичната тенисистка за свое рекламно лице, бе и френският производител на минерална вода Evian. През годините компанията винаги е била тясно свързана с тениса, тъй като нейни посланици са още Мария Шарапова и Стан Вавринка, а освен това е и основен спонсор на Откритото първенство на Великобритания.

В най-новата си реклама Evian решиха да предизвикат една от най-ярките звезди на съвременната поп музика Дуа Липа да направи първите си стъпки в тениса под наставничеството на Ема Радукану. Резултатът бе повече от комичен и надали може да има съмнения, че за британската певица ще е по-добре да не заменя повече микрофона с тенис ракета. 

"Дуа е един от хората, с които имах най-голямо желание да си партнирам в реклама, и се чувствам истински щастлива, че Evian направиха възможно това. Имахме изключително много забавни моменти по време на снимките. Тя опита да ме научи да танцувам, бе много търпелива, но все пак мисля, че ще се придържам към тениса", разказва световната №11, която днес трябваше да се откаже от първия си двубой на трева заради контузия.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Комичен експеримент: Радукану дава уроци по тенис на световна поп звезда (видео) Мирела Николова
Теми:  
ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook