Корентен Муте след победата срещу Григор: Трябва да играя по-добре

от в 03:33 на 02.07.2019
Теодор Кафеджиев

Григор Димитров отпадна в първия кръг Уимбълдън. Най-добрият български тенисист загуби след неочакван обрат с 6:2, 6:3, 6:7 (4), 3:6, 1:6 срещу квалификанта Корентен Муте, който взе дебютна победа в основната схема на този турнир от Големия шлем.

Въпреки успеха френският тенисист заяви след мача, че не е доволен от нивото си на игра. Той се надява да играе по-силно в желанието си да надиграе и следващия съперник - Феликс Оже-Алиасим.

"Григор Димитров е много добър състезател. Нужно беше да повиша нивото си на представяне срещу него. Цялостно смятам, че мога да играя по-силно. Имах и късмет с оглед случилото се днес. Нужно е да се представя много по-добре, ако искам да спечеля във втори кръг (срещу Оже-Алиасим).

"От самото начало до края вярвах и не изпуснах шанса си. Не изпълних всичко, което исках. Не съм разочарован, тъй като спечелих, но е нужно да играя по-силно. Работата продължава, а един мач няма да ме направи по-добър или по-лош тенисист. Във вторник ме чака тренировка и трябва да се развивам," коментира Муте след успеха.

Спечели тенис почивка

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Корентен Муте след победата срещу Григор: Трябва да играя по-добре Теодор Кафеджиев
Теми:  
григор димитров | корентен муте | тенис | тенис бг | тенис новини | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook