Кошмар за Хачанов: Крадци са опразнили хотелската стая и сейфа му в Хамбург

от в 13:21 на 22.07.2022
Мирела Николова

През последните месеци тенисистите започнаха все по-често да стават жертва на крадци, след като хотелските стаи на Диего Шварцман и Педро Мартинес в Ийстбърн бяха ограбени, а не след дълго бе установено и че имението на Рафаел Надал в Майорка също е било под прицел на албанска престъпна група. Последният случай на ограбен състезател датира от вчера, а жертвата е бил Карен Хачанов. 

По информация на руската държавна новинарска агенция "РИА Новости" през вчерашния ден крадци са проникнали в хотелската стая на световния №26, докато той е бил извън нея. Обирджиите са задигнали множество лични вещи на руснака, като същевременно са изпразнили напълно и сейфа. 

"Карен участва на турнира в Хамбург през тази седмица, играта му се подобрява и той се чувства страхотно. В четвъртък обаче се е случило изключително неприятно събитие - стаята му е била ограбена, като крадците са взели абсолютно всичко от сейфа", съобщава руското новинарско издание, уповавайки се на информация, получена от обкръжението на играча.

Разследването по установяване самоличността на нарушителите продължава, а добрите новини за Хачанов са, че въпреки инцидента той успя да спечели вчерашния си двубой срещу Фабио Фонини и днес ще излезе отново на корта срещу Карлос Алкарас в опит да достигне до полуфиналната фаза на надпреварата.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кошмар за Хачанов: Крадци са опразнили хотелската стая и сейфа му в Хамбург Мирела Николова
Теми:  
atp | карен хачанов | хамбург

Коментари





Следвайте ни в Facebook