Крис Евърт: Надал и Ноле са фаворити пред Федерер за триумф на US Open

от в 11:54 на 26.08.2018
Калоян Пламенов

Бившата тенис звезда Крис Евърт е на мнение, че Рафаел Надал и Новак Джокович имат малко по-големи шансове за триумф от Роджър Федерер по време на тазгодишния US Open, който стартира от утре.

"Роджър сътвори чудеса през последните две години и спечели множество трофеи, но тук става въпрос дали той е достатъчно добре отпочинал, а и дали ще издържи на американската жега и формата три от пет сета в Ню Йорк. Да не забравяме, че наближава края на сезона, а той вече е на сериозна спортна възраст. Точно поради тези причини си мисля, че Новак и Рафа имат малко по-добри шансове от него за триумф", обясни Евърт.

"Все пак Федерер е способен да спечели трофея, но всички тези неща не са в негова полза, определено. Те ще бъдат от полза на Рафаел и Новак".

"Серина Уилямс? Тя със сигурност ще влезе в турнира с много голяма увереност. Подобрява представянето си с всяка една седмица и имаше и някои отлични резултати на корта след завръщането и, след нейната бременност".

"Ако успее да премине първата седмица на US Open, то тогава тя ще бъде фаворит за спечелването на турнира. Въпросът е да издържи след първите тежки срещи". 

Прогнозирайте най-интересните мачове и спечелете награда от HEAD!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Крис Евърт: Надал и Ноле са фаворити пред Федерер за триумф на US Open Калоян Пламенов
Теми:  
us open | крис евърт | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook