Кузманов, Андреев и Лазаров са в квалификациите в Анталия (жребий)

от в 20:21 на 04.01.2021
Валери Андреев

Сезонът в АТП Тура започва през утрешния ден, а цели трима българи ще участват на престижната надпревара от сериите АТП 250 в Анталия, след като стана ясно, че и Адриан Андреев ще се включи в пресявките с покана от организаторите и така се присъедини към Димитър Кузманов и Александър Лазаров.

Втората ни ракета стартира участието си в турския град с двубой срещу Мирза Башич (номер 329), който е бивш шампион от надпреварата в София, а впоследствие може да се изправи срещу четвъртия поставен Андреа Пелегрино в спор за място в същинския турнир.

Александър Лазаров пък ще открие кампанията си през сезон 2021 с мач срещу талантливия австриец Лукас Мидлер (номер 218), докато при евентуален успех го очаква тежка битка с бившия член на топ 100 - Матиас Бахингер.

Адриан Андеев е последният роден представител в надпреварата и има нелеката задача да преодолее съпротивата на словака Лукас Клейн (номер 296). В решителната битка в квалификационния турнир Ади може да очаква среща с един измежду Андреа Вавасори и Роберто Ортега-Алмедо.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов, Андреев и Лазаров са в квалификациите в Анталия (жребий) Валери Андреев
Теми:  
анталия

Коментари





Следвайте ни в Facebook