Кузманов и Лазаров ще играят на голям турнир в Белград

от в 16:11 на 29.05.2020
Калоян Пламенов

Двама от най-добрите ни български тенисисти Димитър Кузманов и Александър Лазаров ще участват на големия международен демонстративен турнир в Белград, който е иницииран и ще се проведе в академията на Янко Типсаревич. На 15 юни те ще се включат в инициативата, която има за цел да поддържа играчите активни в условията на парализирания от пандемията тенис свят.

“Източноевропейският шампионат”, както Типсаревич е озаглавил турнира си, ще започне на 15 юни в академията му в Белград и ще включва световноизвестни имена като Дамир Джумхур, Душан Лайович, Николоз Басилашвили, Виктор Троицки, Ласло Джере, Миомир Кецманович, двамата българи и други.

Кузманов и Лазаров разкриха в пресклуб “България”, че Новак Джокович и Григор Димитров може да посетят надпреварата и дори да участват. На 13 и 14 юни в Белград ще се играе пък демо турнирът на Ноле “Адриа тур” с участие на Гришо. 

Кузманов и Лазаров официално бяха почетени в пресклуба като част от “отбора на месеца” - мъжкият тенис отбор, който през януари направи фурор в първото издание на ATP Cup.


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Кузманов и Лазаров ще играят на голям турнир в Белград Калоян Пламенов
Теми:  
александър лазаров | димитър кузманов

Коментари
Следвайте ни в Facebook