Кузманов не е контузен и отново ще играе в Белград

от в 09:48 на 19.06.2020
Димитър Беловски

Втората ни ракета Димитър Кузманов опроверга информацията, че е контузен.

Вчера българинът напусна корта, след като съперникът му, Марко Тепавец, спечели първия сет след 2:6 гейма. Напускането на корта от страна на Мико остави впечатлението, че изпитва някакви проблеми и не може да продължи срещата.

Оказа се обаче, че този двубой изобщо не влизал в статистиката на турнира и Мико решил да напусне корта, за да може да съхрани силите си за по-нататъшното си участие.

„Здравейте приятели,
Пиша, за да опровергая информацията,която се появи в медиите, че съм контузен. Днес извън груповата фаза се проведе мач, който не влиза в статистиката и не се отразява на класирането в турнира. С оглед на тежките мачове, които изиграх в моята група и на тези, които ми предстоят през следващата седмица, екипът ми и аз решихме да запазим и съхраним физическото ми състояние, за да не предизвикаме контузия!“, написа нашият тенисист във Фейсбук страницата си.

Както е известно Кузманов изигра няколко много добри двубоя и с 2 победи и 1 загуба се класира на първото място в група „G“.

 

Здравейте приятели, Пиша,за да опровергая информацията,която се появи в медиите ,че съм контузен. Днес извън груповата...

Публикувахте от Dimitar Kuzmanov-Miko в Четвъртък, 18 юни 2020 г.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов не е контузен и отново ще играе в Белград Димитър Беловски
Теми:  
димитър кузманов | сърбия

Коментари





Следвайте ни в Facebook