Кузманов: Посвещавам титлата на баща си, който със сигурност е много щастлив сега

от в 15:25 на 10.10.2021
Калоян Соколов

Димитър Кузманов изживя най-паметната си седмица, откакто се състезава в Тура и заслужи дебютната си титла от сериите "Чаланджър", изнасяйки редица страхотни мачове в последните дни. Българинът не загуби нито сет по време на надпреварата в Барселона и напълно си заслужи трофея, а ето какво сподели самият той на награждаването:

"Ще бъда честен с вас и си признавам, че не съм си приготвил реч, което ме принуждава да импровизирам. Първо бих искал да поздравя Юго за чудесната седмица. Той е страхотен състезател и пожелавам всичко най-добро на него и щаба му. Също така искам да благодаря на всички спонсори, защото те направиха възможно провеждането на това събитие и знам колко е трудно организарането на подобен турнир в такива трудни времена. Освен това съм благодарен на съдиите на стол, лайнсмените, физиотерапевтите, подавачите на топки и плетачите на ракети.

Няма как да подмина и хората у дома, тъй като усещах подкрепата им през цялата седмица. Поздравявам и майка си, която е тук и е много щастлива в момента. Специални благодарности и към треньорите, с които работя в България, а вероятно забравям още някого, но не искам да отнемам прекалено дълго време. Невероятно е да бъда тук и сезонът към момента е чудесен за мен. Накрая бих искал да посветя тази титла на баща си, който наскоро почина и съм сигурен, че сега наистина се радва" - завърши втората ни ракета.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов: Посвещавам титлата на баща си, който със сигурност е много щастлив сега Калоян Соколов
Теми:  
барселона | бгтенис | димитър кузманов | интервюта | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook