Кузманов с благодороден жест - осинови си бездомно куче

от в 08:01 на 16.06.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов не успя да завърши представянето си в Казахстан по-рано през седмицата и напусна надпреварата още в самото й начало. Българският тенисист отстъпи на своя приятел и познат противник Жан Марко Морони, с когото преди няколко дни достигнаха до 1/4-финалната фаза при каретата. Мачът започна добре за Мико, ала нивото му спадна и той се оттегли при резултат 6:4 3:6 1:4.

Вчера Кузманов показа, че има голямо сърце. Мико се включи в кампанията, организирана от спонсорите на турнира в Казахстан, която има за цел да помогне на бездомните животни. Всеки тенисист, взел участие в инициативата, си осиновява домашен любимец по собствен избор, а втората ракета на страната ни избра един от малките кученца, което ще доведе със себе си и в България. 

"Най-приятното чувство е да обичаш и да бъдеш обичан.", сподели Кузманов в кратко видео, публикувано в Twitter. "В момента държа в ръцете си едно страхотно кученце, което се нуждае от дом. Ние хората рябва да помагаме на животните, особено на бездомните домашни любимци, заради това, ако имате възможност да се включите, го направете. Те заслужават вашата грижа.", завърши Мико.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов с благодороден жест - осинови си бездомно куче Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook