Квитова: Радвам се, че човекът, който ме нападна и рани, си получи заслуженото

от в 08:28 на 30.03.2019
Калоян Пламенов

Петра Квитова обяви, че е изключително доволна от факта, че нейният нападател ще лежи в затвора. Преди известно време чехкинята получи множество прорезни рани по ръката при опит за грабеж на нейния дом и в крайна сметка едва се възстанови.

Човекът, който се опита да прекрати кариерата и, обаче ще остане за дълго зад решетките, след като получи осемгодишна присъда.

"Разбира се, че чух новините за присъдата на нападателя ми. Доволна съм, разбира се. Хора като него трябва да бъдат зад решетките, а не на свобода", обяви чешката тенисистка, цитирана от медиите в своята родина.

"Изключително съм радостна, че в крайна сметка той си получава заслуженото. Аз в момента мисля само за тенис. Трябва да се подготвя за сезона на клей, който вече наближава. Ще играя в Щутгарт и това ще бъде първият ми турнир за годината на червени кортове, ще бъде интересно".

"Имам време да потренирам малко, но имам и нужда от няколко дни почивка. От началото на сезона ми се събраха доста мачове и макар да не е минало толкова много време от старта на 2019 година се чувствам леко уморена. Това обаче е нормално".

"Да, неприятно е отпадането ми в Маями. Ашли Барти обаче играеше малко по-различно от това, което сме свикнали да виждаме. Имах шансове срещу нея, определено, но така и не успях да се възползвам". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Квитова: Радвам се, че човекът, който ме нападна и рани, си получи заслуженото Калоян Пламенов
Теми:  
петра квитова

Коментари





Следвайте ни в Facebook