Лазаров се справи с бивш член на топ 80 и се класира за втория кръг в Анталия!

от в 15:03 на 08.12.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров продължава отличната си серия в Чаланджър Тура, след като не остави никакви шансове на ветерана Марсел Илхан, надигравайки го с 6:3 6:3. Родният ни представител имаше надмощие в хода на цялата среща и намери заслужено място в следващия етап на надпреварата, където го чака среща с Андрей Чепелев от Русия.

Четвъртата ни ракета реализира ранен пробив в срещата, само че местният представител съумя да го върне почти веднага и разполагаше със сервиса, за да изравни резултата. Тогава обаче последва нов подем в действията на Алекс, което доведе до преднина от 5:3 в негова полза и скоро първата част отиде в актива на нашия сънародник.

Втората част отново стартира с ранен брейк за Лазаров, който той бранеше успешно, въпреки че бившият номер 77 имаше своите шансове да отмъкне подаването на българина. Все пак нашето момче показа завидна психологическа устойчивост в трудните моменти, докато Илхан загуби контрол над емоциите си и сдаде мача, след като отново не можа да задържи началния си удар и така националният ни състезател се поздрави със заслужена победа.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров се справи с бивш член на топ 80 и се класира за втория кръг в Анталия! Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | анталия | бгтенис | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook