Лазаров стартира с победа участието си на Чаланджър в Румъния!

от в 12:19 на 11.07.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров стартира по убедителн начин участието си в пресявските на Чаланджъра в румънския град Яси, където преодоля съпротивата на седмия поставен Алекси Готие със 7:6(3) 2:0 и отказване на французина. Така четвъртата ни ракета ще се изправи срещу водача в квалификациите Уладзимир Игнатик, а победителя от двубоя ще намери място в основснат схема на турнира. Любопитното е, че Алекс игра само преди няколко месеца с беларусина и го победи драматично.

Днешната среща на Лазаров стартира по отличен начин за него, като той печелеше с лекота сервис геймовете си и редовно притискваше Готие от ретур, но ръстовият състезател намираше първия си начален удар в точните моменти. Пропуснатите възможности скяаш разколебаха родния ни представител и по-високоранкираният играч проби при 4:4, спечелвайки си правото да сервира за успеха в сета.

Тогава софиянецът реагира светкавично и показа отично чувство към топката на няколко пъти, когато матираше опонента си с фини къси топки и заслужено достигна до тайбрек, където не остави никакви шансове на французина. Впоследствие сънародникът ни реализира брейк в началото на втората част и Готие реши да прекрати съпротивата си, тъй като изпитваше известно неразположение в областта на коремните мускули.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров стартира с победа участието си на Чаланджър в Румъния! Калоян Соколов
Теми:  
алекс лазаров | бгтенис | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook