Лолита Османова успокои: Възстановяването на Григор върви отлично!

от в 14:50 на 25.04.2021
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров в момента се намира в дома си в Монте Карло, където се възстановява от операцията на зъба, която наскоро претърпя. Заедно с него е и приятелката му Лолита Османова, която е плътно до българската звезда от началото на година и дори пътува със своя любим по време на турнирите, в които той взе участие. 

През вчерашния ден рускинята за пореден път проведе разговор на живо с феновете си в личния си профил в Инстаграм, където последователите ѝ имаха възможност да ѝ задават въпроси от всякакво естество, сред които бе и този, който ни вълнува най-много в последните дни, а именно какво е състоянието на нашето момче.

  • Ето и малка извадка от това, което сподели Лолита:

- Как е Григор?

- Григор се чувства добре, възстановяването му върви отлично. 

- Играеш ли тенис?

- Да. Като бях по-малка, тренирах усилено, но след това преустанових поради прекалено голямото натоварване, на което е подложено тялото. Сега отново поднових тренировките си, като започнах да играя около 2-3 пъти на седмица.

- Ще пътуваш ли заедно с Григор и в Испания, където е неговият следващ турнир?

- Не, няма да бъда с него в Мадрид, тъй като се нуждая от малко почивка от това непрестанно пътуване, но планирам да го подкрепям на живо в Рим.

- Възнамеряваш ли да се ваксинираш срещу COVID-19?

- Не, няма да се ваксинирам. Има няколко причини за това. Първата е, че вече го преболедувах и нямам нужда от ваксина. Втората е, че все още нямаме достатъчна информация за ефектите от тях. Не са тествани достатъчно време и не знам до колко може да им се има доверие. Също така разбрах, че не се препоръчват да се поставят на жени, които не са раждали, а това пряко ме засяга.

- Посещавала ли си България?

- Не, не съм била досега в България, но съм чувала страхотни неща за тази страна. Имам наистина голямо желание да я посетя и обещавам, че при първа възможност ще го направя.

Лолита сподели, че не знае много думи на български, но специално за феновете си каза: "Липсваш ми".

 

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лолита Османова успокои: Възстановяването на Григор върви отлично! Мирела Николова
Теми:  
григор димитров | лолита османова | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook