Майката на Мъри: Анди ще направи всичко възможно да се върне на корта

от в 09:23 на 23.02.2019
Калоян Пламенов

Анди Мъри наскоро претърпя операция по смяна на тазобедрената става, но през последните дни никой не е чувал никаква информация за него и дали въобще има намерение да пробва да се върне отново на корта. Най-близкият човек до него - майка му Джуди, обаче каза, че вярва, че това ще се случи. Така тя обнадежди милионите фенове на британеца по цял свят. 

"Не знаем какво ще се случи, никой не знае. Мисля си обаче, че Анди ще направи всичко възможно, за да се върне в игра. Операцията му е същата като на Боб Брайън, която той претърпя след US Open. В момента Боб играе на двойки. Но знаете, че двойките са много по-различен тенис като физическо натоварване. Мисля, че трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи", обяви Джуди.

"Със сигурност Анди ще направи всичко възможно да играе тенис отново. Той обаче е умен човек и е наясно, че може нещата да се случат, но може и да не се получи нищо и да не може да играе повече. Аз обаче вярвам в него. Най-важното за него е да се чувства добре и да се отърве от това да живее с болка. Да е свободен човек".

"Дори и да не се състезава той ще има толкова много възможности пред себе си. В крайна сметка преди всичко той е млад и има младо семейство, така че на първо място трябва да мисли за качеството на живота си до края на дните си. Да живее без болка. Всъщност това е най-важното".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Майката на Мъри: Анди ще направи всичко възможно да се върне на корта Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | джуди мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook