"Малко ла*но": Алкарас подмина своя фенка и тя не му остана длъжна (видео)

от в 06:59 на 12.05.2023
Калоян Соколов

Карлос Алкарас е новата голяма звезда на тениса и изглежда всеки привърженик на спорта иска да се докосне до него. Световният номер две спечели само преди броени дни титлата на Мастърса в Мадрид и веднага замина за участие на надпреварата в Рим, където се нуждае от само една победа, за да си гарантира завръщането обратно на върха в класацията на ATP. 

Италианските привърженици пък изглеждат силно развълнувани от първото посещение на 20-годишния състезател в тяхната страна, като Алкарас трудно може да направи дори една спокойна крачка в комплекса "Форо Италико", тъй като феновете постоянно го спират за снимки и се опитват да си откраднат максимално много време от него.

Самият Карлитос демонстрираше похвална отзивчивост при взаимоотношенията си със местната публика, но и при добро желание, то щеше да бъде абсолютно невъзможно за него да даде автограф на всеки един от желаещите, което вчера го накара да не удовлетвори част от фенските молби към него.

Това пък никак не се хареса на една от зрителките, която беше подмината от шампиона на US Open и тя си позволи да го нарече "малко ла*но" - pezzo di merda. Алкарас все още беше достатъчно близо до трибуните, за да чуе обидата по негов адрес, но нямаше никакво намерение да влиза в конфликт с въпросната дама и просто избухна в смях, намирайки забавното в цялата ситуация.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Малко ла*но": Алкарас подмина своя фенка и тя не му остана длъжна (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно | мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook