Малко след скандалната раздяла: Кирьос вече е с нова приятелка до себе си

от в 11:55 на 03.01.2022
Владислав Риждов

Спокойно можем да кажем, че Ник Кирьос си е изградил реномето на разбивач на женски сърца. Предишната приятелка на Ник, Киара Пасари, с която се разделиха след бурен скандал в хотелска стая в Аделаида, го нарече лъжец и манипулатор. След раздялата им моделката изкара наяве всички лоши страни на вече бившия си приятел, като разказа как той се е държал с нея по време на тяхната 18-месечна връзка.

Пасари първо обвини австралиеца в изневяра, публикувайки снимка на Ник с друго момиче, а след това разказа друга скандална история: " Не мога да забравя момента, когато ме остави сама на улицата в Ню Йорк в 4 часа сутринта и взе портфейла и телефона ми. Отиде с кола на дискотека с една от бившите си. Бях тотално шокирана". На другата сутрин Пасари поискала обяснение от бившия №13, а той и казал, че винята е изцяло нейна и да спре да се преструва на жертва. "През първите три месеца той ме бомбардира с любов. После започна да ме лъже и манипулира, но аз му прощавах. Семейството ми го мрази.", сподели още Пасари.

И докато Киара продължава да изважда кирливите ризи на Кирьос наяве, скандалният австралиец никак не си губи времето. Само няколко месеца, след като се раздели окончателно с бившата си приятелка, Ник публикува снимка с новия човек до себе си. Въпросното момиче се казва Костийн Хаци и наскоро е получила бакалавърска степен по психология от Австралийския католически университет в Сидни. Двамата първо бяха забелязани на баскетболен мач в Quodos Bank Arena в началото на декември, а впоследствие и пред местен ресторант, но за момента държат връзката си в тайна.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Малко след скандалната раздяла: Кирьос вече е с нова приятелка до себе си Владислав Риждов
Теми:  
костийн хаци | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook