Марат Сафин: Нямам нито жена, нито приятелка - не ми трябва връзка

от в 19:29 на 06.12.2018
Георги Христов

Бившият №1 Марат Сафин разказа за личния си живот. Той сподели, че ергенският живот му се нрави и няма намерение скоро да променя този си статус.

"Нямам приятели. Никакви. Да имаш приятели - това е много високопарно изказване. Може да имаш по-близки хора, но аз ги нямам. И не искам. Самодостатъчен съм си. В последно време е така и ми харесва.

"Това не е жизнена философия, а говоря от опит. Харесва ми така. Имам свой кръг познати, но това не са приятели - по-скоро колеги и съмишленици. Никой не ми е интересен," споделя Сафин.

Той коментира и връзките си. "Всичко е нормално. Просто не искам отношения. Не съм готов затова. Устройва ме сегашният ми живот. Имам си физиологически потребности, но не искам отношения.

"Не искам да деля личния си живот. Вещите си. Това не ме интересува. Искам да пътешествам и да не бъда свързан с някой. Искам пълна свобода и да правя каквото реша с нея.

"Имал съм дълги връзки и сега ми е време да си почина. Комфортно ми е да съм свободен."

Сафин разкрива, че е обиколил седем страни през 2018 година. С оглед многото му екскурзии той смята, че не всичко на планетата е построено от хората. "Щом видиш нещо като пирамидите, с този мащаб, започват да те обхващат съмнения дали хората могат да сторят това. Смятам, че във Вселената не сме сами."

Руснакът обаче не вярва на религиите. "Няма религии. Това е изкуствено създадено. Не искам обаче да обиждам никого."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Марат Сафин: Нямам нито жена, нито приятелка - не ми трябва връзка Георги Христов
Теми:  
марат сафин | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook