Марк Росе: Новите дати на Ролан Гарос дават преимущество на Джокович

от в 12:47 на 23.06.2020
Калоян Соколов
Новият календар на АТП Тура вече излезе в публичното пространство, а безспорно най-съществената промяна в него е изместването на Ролан Гарос за датите между 21 септември и 11 октомври. Организаторите на турнира предприеха този ход, за да бъде възможно провеждането на надпреварата пред публика, като се спазват съответните мерки за сигурност.



Марк Росе вярва, че тези промени са изцяло в полза на Джокович, тъй като условията тогава ще са най-удобни за него. Бившият член на топ 10 заяви, че Надал предпочита да играе, когато времето е по-топло, докато сърбинът определено е на противоположното мнение и ще се чувства далеч по-комфортно при новите обстоятелства.



Световният номер едно е триумфирал в Париж едва веднъж, но сподели как очаква с нетърпение турнира и е убеден, че същото се отнася и за другите тенисисти. Ноле също така изрази задоволството си от покрива, който наскоро бе изграден на "Филип Шатрие", а освен това добави, че Ролан Гарос е една от най-големите и приятни за участие надпревари и с удоволствие ще се завърне на нея.



 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Марк Росе: Новите дати на Ролан Гарос дават преимущество на Джокович Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook