Мат Рийд: Дано сега хората започнат да виждат истинския Ник Кирьос

от в 17:10 на 11.04.2020
Петър Колев
Австралийският тенисист Мат Рийд се надява хората да започнат да виждат "истинския" Ник Кирьос. В понеделник Кирьос публикува пост в Instagram, в който заявява, че е готов да помогне с каквото може на хората, изпаднали в лошо финансово положение заради пандемията от коронавирус.

"Моля, не заспивайте на празен стомах. Не се страхувайте и не се срамувайте да ми изпращате лични съобщения. Ще бъда повече от щастлив да споделя това, което имам - дори да е просто пакет нудли, един хляб или бутилка мляко", написа в социалната мрежа Кирьос.

https://www.instagram.com/p/B-n_TkUpmFC/

 

"Ще го оставя на предната ви врата и няма да задавам никакви въпроси!" Ден по-късно австралиецът направи нова публикация, в която казва: "Здравейте на всички! Утре ще извърша колкото се може повече доставки през целия ден на най-близките хора, с които съм осъществил контакт. Ако все още не съм прочел вашето съобщение, повярвайте ми - ще дам най-доброто от себе да достигна и до вас. А за всички мои чуждестранни приятели - искаше ми се да мога да направя нещо повече, но в момента нещата са много сложни. Останете силни, идват по-светли дни."



Мат Рийд твърди, че изобщо не е изненадан от това, което прави Кирьос, защото точно това е той - човек, който винаги е готов да помогне на останалите. "Браво, Ник! Във времена като тези си проличава кой какъв човек е и още веднъж, точно както при пожарите в Австралия, ти доказа, че си човек, помагащ на нуждаещите се.  Като човек, който е пътувал с Ник дълго време, за мен неговата постъпка изобщо не е изненада. Надявам се сега хората да започнат да виждат истинския Ник Кирьос", написа Рийд в профила си в Twitter.

https://twitter.com/MattReid12345/status/1247612241412677633?s=20

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мат Рийд: Дано сега хората започнат да виждат истинския Ник Кирьос Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook