Медведев към Райтховен: Да унищожиш втория в света още при дебюта си, е страхотно

от в 11:57 на 13.06.2022
Мирела Николова

Тим Ван Райтховен несъмнено е откритието на изминалата седмица, след като нямаше нито една АТР победа преди началото на турнира в Хертогенбош, но впоследствие оползотвори по възможно най-добрия начин получения "уайлдкард" и вдигна трофея. По пътя си към триумфа той победи първите трима поставени в схемата, като на финала бе абсолютно безмилостен към тогавашната втора ракета на света Даниил Медведев, който от днес оглавява световната ранглиста.

По време на церемонията по награждаването руснакът отдаде заслуженото на своя опонент и отново показа характерното си чувство за хумор, а ето и какво точно каза финалистът в речта си:

"Невероятна седмица. Ти буквално унищожи втория в света на финала в последователни сетове. Не знам какво е чувството, но със сигурност е било страхотно. Наистина изигра чудесен мач днес, пожелавам ти да продължаваш в същия дух. 

Помня те от турнирите при юношите - имаш огромен талант и сега се нуждаеш от повече двубои и турнири като този, за да се задържиш на това ниво. Поздравления за теб и твоя екип!".

Източник: АТР

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев към Райтховен: Да унищожиш втория в света още при дебюта си, е страхотно Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | интервю | любопитно | тим ван райтховен | хертогенбош

Коментари





Следвайте ни в Facebook