Медведев към съдията в двубоя срещу Циципас: Ако загубя, твоя е вината!

от в 09:12 на 09.06.2021
Мирела Николова

През вчерашния ден Даниил Медведев се сбогува с Откритото първенство на Франция на четвъртфиналите, след като бе надигран в последователни сетове от Стефанос Циципас. Втората и третата част бяха изключително равностойни, но гъркът се оказа по-стабилен в ключовите моменти и заслужено измъкна крайния успех, достигайки до третия си пореден полуфинал в надпревара от Шлема.

Сервирайки за оставане в двубоя при 4:5, Медведев изрази недоволството си от неправилното отразяване на резултата от таблото. Въпреки че съдията призна, че е грешно, той отсъди, че не е необходимо руснакът да изпълнява повторно първо подаване.

"Така беше при първия ми сервис. Защо не можете да го промените? Това, което показваше таблото, не беше правилно. Това е голяма грешка! 5:4 за него в третия сет - надявам се, разбираш, че ако сега загубя този мач, вината ще е твоя!", избухна Медведев. Впоследствие изпълни чудесен начален удар и предизвика неточност от ракетата на противника си, но малко по-късно трябваше да преглътне поражението.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев към съдията в двубоя срещу Циципас: Ако загубя, твоя е вината! Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | ролан гарос | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook