Медведев: Не ме интересува с кого ще играя на финала

от в 21:10 на 20.11.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев се класира с лекота към сблъсъка за титлата на финалите в Торино, след като изигра най-добрия си мач досега в турнира и нямаше никакви проблеми да надиграе Каспър Рууд. Световният номер две показа на практика безгрешен тенис, който напомни за изявите на руснака в Ню Йорк и защитаващият шампион определено даде заявка за повторен триумф в надпреварата. Самият Медведев сподели задоволството си от своята игра през днешния ден в последвалата си пресконференция, а ето и какви бяха точните му думи:

"Няма как да не бъда доволен от представянето си днес, защото показах далеч по-уверен тенис спрямо груповата фаза. Преди всички казваха, че Рууд е опасен единствено на клей, но това далеч не е така и бих го включил в графата на най-интелигентните състезатели в Тура.

Именно поради това се подготвих специално за двубоя, като планът ми сработи отлично и съм много щастлив да бъда отново финалист. За мен няма абсолютно никакво значение, с кого ще се срещна утре, тъй като Новак е най-добрият в света, докато Саша е в страхотна форма и изиграхме някои много оспорвани двубои в последно време. Ще гледам мача между двамата и се надявам да забележа неща, които да ми бъдат от полза.  - завърши шампионът от US Open.

Източник: GoTennis.ru

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Не ме интересува с кого ще играя на финала Калоян Соколов
Теми:  
александър зверев | даниил медведев | интервюта | любопитно | новак джокович | финали торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook